Being part (2) of it…

Golden morning in August

I call this Part 2, as this is a sequel on my last blog, something I never do but I think I must let you know how my integration in my new hometown is developing.
Arriving at the market, putting up my table…and as a Dutchie I am perfectly installed in time. At 8.00 it’s just waiting for people. It’s very quiet, with only 5 stalls I am not sure if we will attract enough people. So I chat with the other sales women and 1 man. It’s an enjoyable place and a nice chat helps, but it’s still a long wait. Around 11, I had the first visitors under the tree and the day became better and better… All the ladies I met were so nice and interested in wines and my story why we moved from Stellenbosch to the bush… I must confess it scared me a little bit but I am still convinced that this is a great move! A BOOKCLUB arrived and how amazing is it that they loved the Noble Savage wines, just like my bookclub in Stellenbosch.
So I like to thank you all for the warm welcome, the nice chat, the hospitality, the relaxed atmosphere and of course for supporting me!
Looking forward to see you all again and please bring your friends, it will be a warm nice summer with lots of wine and ice to cool down!

Wine sales at Olden Café

Enfold me with words… So I can disappear in sentences and allude with text, Astrid

2 thoughts on “Being part (2) of it…

  1. Hi Astrid,

    Annemarie vertelde me van jullie verhuizing en jouw website dus ik dacht laat ik eens een kort berichtje achterlaten. Het is echt een fantastische plek waar jullie nu terecht gekomen zijn. Het drone filmpje ziet een echt heel leuk uit. Ook vind ik jouw blogs hartstikke leuk, jij schrijft echt op een lekker weglezende manier waarbij je tegelijkertijd een goed beeld krijgt van hoe het jullie afgaat in SA. Het beeld wat jij schept over het verblijven bij jullie, samen met jullie lekker tafelen staat ons wel aan. Het is dat we er wel een flinke vlucht voor moeten nemen, anders hadden we al snel op de ‘stoep’ gestaan.
    Veel succes daar en leuk om in contact te blijven en…. wie weet komen we toch nog een keer die kant op.

    Groet Twan

    1. Hoi Twan en Annemarie, wat een aangename verassing om na zo een lange tijd weer iets te vernemen. Wel jammer dat we elkaar 2 jaar geleden niet hebben getroffen toen jullie in mijn nieuwe thuisland op vakantie waren. Het zou inderdaad heel erg leuk zijn als jullie nog eens zo’n wereldvlucht zouden maken en dan bij ons aan tafel gezellig zouden bijpraten…alles klinkt nog altijd als vanouds. liefs Astrid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *